söndag 23 januari 2011

Skvaller från Hesslecupen – vad hände egentligen?

Jag tror att alla minns cupdagen med glädje, det var starka insatser från samtliga spelare. Växjö FF Röd gick tyvärr inte vidare från gruppen, men Växjö FF Blå knep till slut en tredjeplats. Här kommer lite skvaller för er som inte var med oss under dagen…..
Dagens stressigaste: Ceder skulle åka från Malmö till Hässleholm på morgonen och hon skulle ta bussen till stationen. Men bussen kom aldrig, så med lite tidsbrist fick hon ringa till en taxi, som inte heller var så snabb till platsen, till slut kom taxin och Ceder kunde tillslut hoppa på tåget i sista sekunden….Puuh!
Dagens frågetecken: Varför hette vi egentligen Växjö FF Röd? Kan ana att vi egentligen skulle ha vårt röda matchställ på oss… Det enda jag såg skymten av var vita FF-spelare, kul att vi ändå blir kallade Växjö FF Röd hela turneringen, när vi spelade i vitt….
Dagens matsäck: När alla vi andra sitter och äter på våra klassiska pastasallader, tar Änghede fram en burk med sushi.  Nu när hon har lite bättre inkomst till skillnad från studiebidraget, syns det inte bara i plånboken, utan även i matsäcken…..
Dagens klumpigaste: När vi sitter på läktaren och äter lite mat mellan matcherna, ska Peter Kabbenäs gå ner till kiosken och köpa kaffe. Han ska lite snyggt ta sig förbi alla stolar, men ramlar och gör en ”stage dive” rakt över några Olofsströms-supportrar. Vi sa att han införde en ny raggningsreplik….
Dagens utropstecken: Emelie Änghede! Vi visste innan cupen att vi inte skulle ha några målvakter med oss, men Emelie ställde sig i mål under den första matchen, och som hon gjorde det! Emelie briljerade i målet och fick fortsätta stå i gruppspelet. Vi tackar Änghedes pappa för att han har tränat henne lite som målvakt under hennes uppväxt….
Även Ceder, Granny, Odnell, Mickan och Wessel var goalkeepers idag, härliga insatser av allihop!
Dagens skönaste: Hanna Granbergs avgörande mål i bronsmatchens förlängning, den satt där den skulle! Grymt Granny!
Dagens ”favorit i repris”: När Johans minibuss har åkt i ca tio minuter på hemväg, får jag ett SMS från Ceder. Det står att Pehr har kört fel mot Helsingborg och han envisas med att inte vända. Ville han tillbaka ner mot Skåneland och uppleva den klassiska Rosengårdsresan igen? Vi tycker om dig mycket Pehr, men vi ska allt ge dig en svensk vägkarta till nästa jul….
Här kommer lite bilder från dagen:



TACK FÖR EN ROLIG DAG! NU LADDAR VI INFÖR NÄSTA VECKAS TRÄNING!

//Uggla


1 kommentar:

  1. Kul att läsa om cupen, man får en inblick fast man inte var med! HAHA!! Hoppas det kommer fler inlägg....;)

    SvaraRadera